1 min læsningVAR-fejl blev kostbar: PL-dommer har dømt sin sidste kamp

Lee Mason er færdig som dommer i Premier League, efter han som VAR-dommer begik en kæmpe fejl i kampen mellem Arsenal og Brentford.

1 min læsning
Lee Mason er færdig som dommer i Premier League.
Foto: Clive Mason/Reuters/Ritzau Scanpix

Lee Mason har dømt sin sidste Premier League-kamp.

Mason sad i VAR-rummet, da Arsenal i lørdags måtte nøjes med et point, efter Christian Nørgaard ikke blev dømt offside på Ivan Toneys udlignende mål.

Det har nu vist sig at få ultimative konsekvenser for englænderen, som fredag er blevet afskediget som dommer i Premier League. Det bekræfter dommerforeningen PGMOL i en pressemeddelelse.

Fejlen kom i kølvandet på Brentfords 1-1-mål, som blev scoret af Ivan Toney. I opspillet viste det sig, at Christian Nørgaard var offside – men det missede Mason, da han udelukkende fokuserede på mulige forseelser forud for målet og altså ikke trak linjerne for offside.

I pressemeddelelsen takker dommerorganet Mason for hans indsats i hans 15 årig karriere som dommer i engelsk topfodbold.

Mason dømte sin sidste kamp som dommer i slutningen af 2021/22-sæsonen og sluttede altså karrieren i VAR-rummet til kampen mellem Arsenal og Brentford.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer