2 min læsningHaaland på måljagt: Der er allerede gået 20 minutter siden min sidste scoring!

Manchester Citys norske bomber Erling Haaland er mål-sulten og hungrer fortsat efter mål kort efter sin scoring mod Arsenal onsdag aften.

2 min læsning
Erling Haaland er mål-sulten kort efter scoring
Foto: Matthew Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

Onsdag aften fik Premier League et nyt førerhold.

Længe har Arsenal været på tronen i Premier League i denne sæson. Men med gårsdagens sejr til Manchester City i det indbyrdes opgør topper Manchester-klubben nu ligaen.

Manchester Citys topscorer Erling Haaland fik onsdag aften sendt bolden i kassen for første gang efter tre kampe uden scoring. Men han er fortsat sulten efter mål.

Efter 3-1-opgøret mod Arsenal, hvor Haaland fik slået det sidste søm i Arsenal-kisten med kampens sidste scoring, fortalte han til pressen, at han mente, at Manchester City spillede som et mesterhold.

En lille justering i pausen fra Pep Guardiola gjorde, at Manchester City kunne besejre Arsenal, som ifølge Haaland har været det bedste hold i denne sæson.

– Nu er vi med igen! Vi spillede som et mesterhold, indledte Haaland, inden fokus blev lagt over på nordmanden selv. Der var nemlig spillet hele tre kampe, siden Haaland sidst var på måltavlen. Men han er stadig sulten efter flere scoringer.

– Der er gået 20 minutter, siden jeg sidst fik scoret et mål – så jeg er nødt til at arbejde videre, fortalte Haaland kort efter kampens slutfløjt ifølge Sky Sports.

Medie: Premier League-klubber vil have Manchester City smidt ud af ligaen

Onsdagens 3-1-sejr til Manchester City over Arsenal betyder, at de to mandskaber lige nu er a point i Premier League – 51 point til hver.

Manchester City fører dog ligaen grundet en bedre målscorer. Arsenal har dog fortsat en kamp i hånden og har derfor fortsat en lille fordel i titelkampen.

Se den fulde Premier League-stilling herunder

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer