2 min læsningArteta efter City-nederlag: Tror mere på titlen nu end før kampen

Arsenal-manager Mikel Arteta tror i endnu højere grad på, at Arsenal kan vinde Premier League-titlen efter onsdagens kamp mod Manchester City.

2 min læsning
Mikel Arteta tror fortsat på at Arsenal kan vinde Premier League.
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

1-3.

Det var stillingen på resultattavlen, da dommer Anthony Taylor fløjtede for sidste gang i kampen mellem Arsenal og Manchester City.

Og med en 3-1-sejr til City er de lyseblå fra Manchester nu nyt tophold i Premier League. Det får dog ikke Arsenal-manager Mikel Arteta til at tvivle på ‘The Gunners’ og klubbens titel-chancer – faktisk tværtimod.

Den 40-årige spanier tror faktisk i endnu højere grad på, at Arsenal kan tage Premier League-titlen i denne sæson efter onsdagens nederlag til Manchester City. Det fortalte han efter kampen til BBC Sport.

– Jeg har mere tro, end jeg havde før kampen. Med præstationen og det niveau, som holdet satte for dagen, havde vi følelsen af, at vi kunne slå dem (Manchester City red.). Indtil det andet mål havde vi dem!

– Men vi gav dem tre mål og spillet til sidst. Visse fejl på det her niveau kan man ikke lave. Samtidig lagde Manchester City niveauet meget højt. Forskellen var i boksene, de havde tre chancer, og de satte dem ind. Vi havde chancer, og vi missede dem.

Highlights: Premier League har fået nyt førerhold efter City-sejr på Emirates

Både Arsenal og Manchester City skal i kamp igen allerede på lørdag. Her møder de to titel-kandidater henholdsvis Aston Villa og Nottingham Forest.

De to hold er nu af point med 51 af slagsen i toppen af Premier League. Arsenal har dog fortsat en kamp i hånden i forhold til Manchester City.

Se den samlede Premier League-stilling herunder

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer