1 min læsningChelsea-bet: Må undvære profil mod Dortmund

Chelsea har i denne sæson været hårdt ramt af skader, og netop som det var begyndt at vende, må de igen sande, at turen til Dortmund bliver uden en profil.

1 min læsning
Chelsea må undvære Raheem Sterling mod Dortmund
Foto: Tony Obrien/Reuters/Ritzau Scanpix

Et skridt frem og to tilbage.

Sådan har det været i denne sæson for Chelsea på mange parametre – også når det kommer til skader.

Bedst som de troede, at det var begyndt at lyse bare en smule op på skadesfronten, må de sande, at Raheem Sterling ikke bliver klar til kampen mod Borussia Dortmund onsdag aften.

Den 28-årige kantspiller har været skadet det meste af 2023, men vendte så kort tilbage i Chelseas kamp mod Fulham, for to runder siden.

Efterfølgende fik han igen et slag. Et slag, der holdt ham ude af weekendens kamp mod West Ham og nu også er skyld i, at han ikke kan tage del i kampen mod Dortmund med resten af Chelsea-mandskabet.

Han er ellers med truppen, men sad ude ved tirsdagens træning på grund af sin knæskade. Det skulle derfor være sikkert og vist, at han ikke er med i onsdags Champions League-opgør.

Medie: Manchester United og Chelsea kæmper om samme underskrift

Der er dog også gode nyheder for The Blues, da både Kalidou Koulibaly, Denis Zakaria og Wesley Fofana er tilbage i truppen. For Fofanas vedkommende er det første gang siden den 5. oktober.

Kampen mod Dortmund spilles onsdag på Signal Iduna Park klokken 21.00.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer