1 min læsningEriksen-erstatning ikke afvisende overfor at forsætte

Marcel Sabitzer, som Manchester United lejede på transfervinduets sidste dag i Bayern München, er glad i klubben og ikke afvisende overfor at blive.

1 min læsning
Sabitzer bliver måske på Old Trafford
Foto: Oli Scarff/AFP/Ritzau Scanpix

Marcel Sabitzer blev hentet til Old Trafford som en kortvarig erstatning for danske Christian Eriksen, der blev skadet i januar.

Efter kun to uger i klubben hentyder Sabitzer, at det ikke er en umulighed, at han også er at finde i Manchester efter sommerens transfervindue.

Det på trods af, at han ikke har en købsoption inkluderet i aftalen mellem Manchester United og de tyske mestre.

– Det er en lejeaftale. Det er alt jeg kan sige lige nu.

– Jeg kan lide at være her, og jeg har det rigtig godt her. Jeg kan lide holdet, jeg kan lide klubben og atmosfæren på Old Trafford. Vi må se, hvad der sker til sommer, siger den østrigske midtbanemand.

Medie: Elon Musk vil købe Premier League-gigant

Sabitzer, der ikke er tilgængelig for manager-Erik ten Hag, når holder torsdag møder FC Barcelona på Camp Nou, har ellers været fast inventar på United-mandskabet, siden han kom til den engelske klub.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer