2 min læsningEfter vildt transfervindue: Chelsea renser ud – seks spillere på salgslisten til sommer

Der er blevet handlet flittigt ind i Premier League-klubben Chelsea, der nu vil sende hele seks spillere videre i løbet af det kommende transfervindue.

2 min læsning
Chelsea har seks spillere på slagslisten til sommer.
Foto: Tony Obrien/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

18 spillere.

Så mange har Premier League-klubben Chelsea FC hentet ind, siden Todd Boehly overtog roret i klubben tilbage i maj 2022.

Og med en samlet udgift på mere end 600 millioner euro – svarende til små 4,5 milliarder kroner – samt en stor spillertrup, så står det kommende transfervindue på en decideret sommerrengøring, hvor flere spillere skulle være på salgslisten.

Ifølge ESPN‘s oplysninger, så skulle Chelsea have intet mindre end seks spillere på salgslisten, når sommerens transfervindue rammer – og her er flere store navne iblandt.

En af dem skulle være marokkanske Hakim Ziyech, som var rigtig tæt på allerede at forlade klubben i løbet af januar-transfervinduet. Her stod manglende papirarbejde op mod vinduets lukketid bag den glippede lejeaftale med franske Paris Saint-Germain.

En anden af spillerne på salgslisten skulle være amerikanske Christian Pulisic. Spilleren, som har været en del plaget af skader, blev i løbet af januar rygtet til klubber som Manchester United og Newcastle, men det blev aldrig til noget. Og med udløb i sommeren 2024 er det kommende transfervindue ved at være sidste udkald for Chelsea, hvis man ønsker en transfersum.

Medie: Chelsea-angriber én detalje fra skifte

Yderligere fire spillere skulle angiveligt også være på Chelseas salgsliste til sommer. Ifølge mediets oplysninger kunne en spiller som Pierre-Emerick Aubameyang, der senest ikke blev udtaget til Chelseas Champions League-trup, være et godt bud på et snarligt Chelsea-exit.

Derudover nævnes også spillere som Mateo Kovacic, Kalidou Koulibaly og Callum Hudson-Odoi, mens man angiveligt fortsat forsøger at skaffe nye kontrakter til N’golo Kante og Mason Mount, der har kontraktudløb henholdsvis i sommeren 2023 og 2024.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer