Sikker FCK-sejr mod AIK Stockholm

F.C. København sejrede sikkert, da klubben stødte ind i svenske AIK Stockholm i den sidste testkamp ved Atlantic Cup i Portugal.

F.C. København logo

De forsvarende mestre fra F.C. København var fredag aften i ilden som led i at blive klar til den kommende del af sæsonen.

Her var det svenske AIK Stockholm, der var modstanderen.

Og det blev en kamp som hovedstadsklubben skulle gå hen at vinde ganske sikkert.

Således stod der 2-1 på resultattavlen i FCKs favør, da dommeren tog fløjten i munden for sidste gang.

F.C. Københavns to scoringer blev sat ind af henholdsvis Hakon Arnar Haraldsson, som scorede i første del af anden halvleg på et oplæg af Christian Sørensen. Og dernæst var det Denis Vavro, der kunne lukke og slukke opgøret med en straffesparksscoring 17 minutter før fuldtid.

Det så længe ud til, at kampen ville ende 2-0 til løverne, men en sen AIK-scoring på straffe pyntede på resultatet med svenske briller til slutresultatet 2-1 til FCK.

Med dagens resultat slutter F.C. København på en andenplads ved Atlantic Cup lige efter rivalerne fra Brøndby IF. Det blev i alt til syv point i tre kampe ved turneringen for FCK.

Europæisk topklub: Derfor kan vi hente FCK-talent foran Brøndby

Der venter fortsat en enkelt testkamp for FCK, inden det igen gælder fodbold i Superligaen.

Det sker, når FCK møder NordicBet Liga-klubben Næstved på tirsdag klokken 13:00.