Brøndby til tops i Atlantic Cup: Overkom chokstart og sejrede sikkert mod Viking FK

Brøndby IF sejrede sikkert imod norske Viking FK fredag eftermiddag i klubbens sidste test, før Superligabolden igen ruller.

Brøndbys logo

Det startede skidt, da Brøndby IF fredag eftermiddag testede de sidste ting af før forårsæsonen i Superligaen i en træningskamp mod Viking FK.

Blot 19 minutter skulle der gå, før Viking fik sendt bolden i kassen til 1-0 på en god omstilling.

Men så tog de blå-gule fra Vestegnen ellers skeen i den anden hånd.

Brøndby sad på store dele opgøret både før og efter Viking-scoringen. Og det skulle også give pote i slutningen af første halvleg, hvor den tidligere Viking FK-spiller, Sebastian Sebulonsen, kunne sende bolden i kassen efter et hjørnespark.

Allerede syv minutter senere kunne en anden nordmand i form af Ohi Omoijuanfo så stange bolden i kassen til 2-1. Og som om det ikke var nok, så blev det også til 3-1 blot to minutter senere, da Simon Hedlund kom på tavlen. Således var stillingen 3-1 til Brøndby ved pausefløjt.

Europæisk topklub: Derfor kan vi hente FCK-talent foran Brøndby

I anden halvleg var der ikke meget at skrive hjem om – i hvert fald ikke rent mål-mæssigt. Brøndby sad solidt på kampen og blev ikke for alvor truet af Viking-spillerne.

Alligevel blev det til sidst til en reducering for Viking, da den tidligere OB-spiller Sander Svendsen fik sendt bolden i kassen til kampens slutresultat, 3-2 til Brøndby.

Kampens resultat betyder, at Brøndby nu med sikkerhed kan kalde sig vindere af Atlantic Cup, hvor det blev til tre sejre af tre mulige. Brøndby kan således rejse hjem med en sejr og en succesoplevelse i bagagen, før det igen gælder fodbold i Superligaen. Første opgør for Brøndby er imod AC Horsens, som kommer på besøg den 19. februar klokken 18:00.

Se alle Brøndby IFs mål fra efteråret i videoen øverst i artiklen, eller dyk ned i campo.dks interview med klubbens nye cheftræner Jesper Sørensen i videoen nedenfor