3F Superligaen

Brøndby-duo slår fast: Bliver ikke til et returskifte

Henrik Heggheim og Sebastian Sebulonsen har ikke planer om at skifte tilbage til Viking FK på trods af manglende førsteholdsfodbold.

Henrik Heggheim og Sebastian Sebulonsen skifter ikke tilbage til Viking FK. Superligaen.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Brøndby har i de seneste år kigget meget mod vores naboer mod nord, når klubben har handlet ind på transfermarkedet.

Således har klubben mellem sommeren 2021 og sommeren 2022 blandt andet hentet Henrik Heggheim, Joe Bell og Sebastian Sebulonsen til klubben. Og alle direkte fra den norske klub Viking FK i Stavanger.

I løbet af det netop overståede transfervindue i januar var der rygter om en retur til Viking for alle tre spillere, der efter sigende skulle være i høj kurs i klubben. Men det kommer ikke til at ske.

For selvom det ikke er blevet til meget førsteholdsfodbold på Vestegnen for de tre spillere i denne sæson, så er ingen af de tre, på trods af at de mindes de gode tider i Viking FK, skiftet med en returbillet i baglommen.

Det forklarer de til den norske avis Adresseavisen i forbindelse med Brøndby IFs kommende træningskamp mod netop Viking FK.

Her slår de henholdsvis Sebulonsen og Heggheim fast, at det altså ikke bliver til en snarlig retur til Viking.

– Det er ikke noget tema for mig. Jeg er meget indstillet på at kæmpe mig til en fast startplads i Brøndby, siger Sebastian Sebulonsen, som efterfølgende bakkes op af Henrik Heggheim:

– Det er ikke noget tema for mig nu. Jeg synes, det er svært for mig at sige, om det kan blive aktuelt på et senere tidspunkt, lyder det fra den 21-årige midtstopper.

Officielt: Brøndby forventer stort underskud i 2023

I den indeværende sæson har Joe Bell spillet 879 minutter fordelt på 14 kampe, Henrik Heggheim spillet 515 minutter fordelt på syv kampe og Sebastian Sebulonsen spillet 816 minutter fordelt på 11 kampe på tværs af alle turneringer.

Fredag støder Brøndby IF ind i netop Viking FK i den sidste træningskamp inden Superligabolden igen ruller. Kampen fløjtes op klokken 15:30.

Hør Brøndbys nye cheftræner, Jesper Sørensen, sætte nogle ord på sine tanker om den kommende tid i Brøndby i videoen herunder

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P