1 min læsningBodø-cheftræner storroser Silkeborg: Europæisk standard

Silkeborg IF får rosende ord med på vejen efter træningskampen mod Bodø/Glimt, og bliver blandt andet beskrevet som en klub med europæisk standard.

1 min læsning
Bodø/Glimt storroser Silkeborg. Europæisk standard.
Foto: Valentyn Ogirenko/Reuters/Ritzau Scanpix

Torsdag eftermiddag stod Superligaklubben Silkeborg IF over for norske Bodø/Glimt i en træningskamp.

Her blev det til et uafgjort 2-2-resultat i en kamp der blandt andet bød på et rødt kort til Bodø/Glimts Faris Moumbagna og en uofficiel debut til Silkeborg nyerhvervelse Lasse Vigen.

Efter kampen var Bodø/Glimts cheftræner Kjetil Knutsen godt tilfreds med hans mandskabs præstation mod en stærk modstander som Silkeborg.

Her lagde han blandt andet vægt på, at Silkeborg IF har europæisk standard.

– Igen mødte vi et meget godt hold. Silkeborg passede os godt at møde nu, de havde en europæisk standard i deres spil. Det var ikke som at spille i den hjemlige liga, hvor man kan presse, som vi plejer.

– Der er noget ved den måde, de spiller fodbold på, som giver os god træning, så jeg er ret godt tilfreds med 1. halvleg, hvis man tager de første minutter væk, hvor de havde en stor mulighed. Vi var ellers solide defensivt, de kom ikke til så ikke meget, og vi overtog spillet mere og mere, udtaler Knutsen på klubbens hjemmeside.

To lynscoringer og uofficiel Vigen-debut da Silkeborg og Bodø/Glimt delte

Silkeborg har fortsat en enkelt træningskamp tilbage, før det igen gælder Superligafodbold. Her møder man norske Sogndal. En kamp der finder sted på lørdag klokken 15:00.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer