1 min læsningUnited kan blive udelukket fra europæisk fodbold

Hvis Manchester United bliver opkøbt af emiren af Qatar, så kan det ende med at betyde, at klubben må give afkald på europæisk fodbold.

1 min læsning
Ten Hag håber, Christian Eriksen er med mod Tottenham onsdag
Foto: REUTERS/Toby Melville.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Rygterne går lystigt på, at en gruppe rigmænd fra Qatar, inklusiv emiren, Sheikh Tamim bin Hamad al-Thani, er klar til at byde på Manchester United.

Dog skulle emiren og hans folk ikke mene, at klubben er lige så meget værd, som Glazer-familien, der ejer klubben lige nu, mener.

De nuværende ejere mener angiveligt, at klubben er omkring 50 milliarder værd, hvorimod rigmændene “kun” vil byde 37 milliarder. Det skriver den engelske avis The Guardian.

Avisen skriver desuden, at det også kan få betydning for Manchester Uniteds fremtid i europæisk regi.

UEFAs regler tillader ikke, at man som ejer af en fodboldklub, ejer mere end en enkelt klub, og da emiren i forvejen allerede sidder på tronen af Paris Saint-Germain, kan det godt blive en udfordring.

Emiren købte PSG igennem Qatar Sports Investment tilbage i 2011. Derfor vil hverken De Røde Djævle eller PSG få lov til at spille med i Champions League næste sæson, hvis overtagelsen bliver en realitet.

Medie: Mason Greenwood kan få indflydelse på Uniteds transferplaner

Foruden emiren af Qatar, menes også Sir Jim Radcliffe, der er en af Englands rigeste mænd og en saudiarabisk gruppe af rigmænd også at være interesseret i United.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer