2 min læsningMoyes: Han bliver britisk transferrekord

West Ham-manager David Moyes føler sig overbevist om, at Declan Rice kommer til at sætte en ny transferrekord, den dag han forlader klubben.

2 min læsning

Der findes nærmest ikke den klub, der ikke gerne vil have fingrene i West Hams Declan Rice.

Den 24-årige midtbanespiller har gennem flere år vist sig frem som en af Premier Leagues bedste spillere, ligesom han også er fast inventar på det engelske landshold.

Men selvom han har tilbragt hele sin professionelle karriere i West Ham, så har han også selv gjort det klart, at han ikke kommer til at være i klubben for evigt.

Declan Rice skulle da også have afvist West Hams forsøg på at forlænge hans kontrakt hele tre gange – senest stod han ellers til at blive den bedst betalte spiller i klubbens historie.

Ønsket om at vinde trofæer og spille Champions League trumfer dog ethvert forsøg på at få ham til at blive i West Ham, og med kontraktudløb i sommeren 2024 – klubben har option på at forlænge med et år yderligere – nærmer man sig nu også det tidspunkt, hvor han skal til at skydes afsted.

I hvert fald hvis man skal tjene den helt store transfersummen på Premier League-stjernen.

Spørger man West Ham-manager David Moyes, så er det da også lige præcis det, man agter at gøre – at tjene den helt store transfersum.

I hvert fald spår han, at det kommer til at blive en ny rekord, den dag Declan Rice ikke længere skal spille i West Ham.

– Jeg er sikker på, at Declan Rice bliver britisk transferrekord plus mere, den dag han forlader West Ham, skulle David Moyes således have udtalt ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano.

Fabrizio Romano skriver videre, at alle parter forventer at Declan Rice forlader West Ham til sommer.

Medier: Newcastle melder sig ind i jagten på eftertragtet midtbanepar

Hvis David Moyes referer til ‘britisk transferrekord’ som den dyreste spiller nogensinde solgt eller købt af en britisk klub, skal Declan Rice skydes afsted for mere, end hvad Enzo Fernandez blev hentet til Chelsea for i det netop overståede transfervindue.

Her lød transfersummen på angiveligt 121 millioner euro, svarende til lidt mere end 900 millioner kroner.

Hvis West Ham-manageren derimod mener den dyreste britiske spiller nogensinde, skal Declan Rice “blot” slå Jack Grealish’ transfersum på 111 millioner euro, svarende til 831 millioner kroner, som han blev solgt for fra Aston Villa til Manchester City.

Uanset hvad, så står West Ham til at blive en hel del rigere, hvis David Moyes får ret.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer