1 min læsningPotter om vraget Aubameyang: Har ikke gjort noget forkert

Pierre-Emerick Aubameyang er blevet fravalgt til Chelseas Champions League-trup - og det til trods for, at han ikke har gjort noget forkert.

1 min læsning
Aubameyang er ikke med i Chelseas Champions League-trup.

Chelsea stjal showet i vinterens transfervindue, hvor der blev brugt enorme summer på at hente mere end en håndfuld spillere til klubben.

Med tilgangen af de nye spillere stod det samtidig hurtigt klart, at der nu skulle fravælges nogle spillere til Chelseas trup i Champions League.

Her er det nemlig kun tilladt at have en trup på 25 mand.

Mens Mykhailo Mudryk, Enzo Fernandez og Joao Felix alle fik en plads i Champions League-truppen, blev Pierre-Emerick Aubameyang valgt fra.

Fredag aften blev Chelseal-manager Graham Potter så spurgt indtil årsagerne bag fravalget af den 33-årige angriber.

– Han er professionel. Jeg forstår, at han vil være skuffet, men vi havde tre, der kom ind. Han har ikke gjort noget forkert overhovedet.

– Pierre er uheldig, men han kommer til at kæmpe for sin plads. Det var min beslutning, og det var en svær beslutning. Det er intet ondt mod ham.

– Det er mit ansvar at træffe disse beslutninger så godt, som jeg kan. Jeg respekterer, at han er skuffet – han har trænet fantastisk. Nu skal han blive ved med at arbejde og træne som han gjorde i dag. Fodbold kan hurtigt ændre sig, siger Chelsea-manageren ifølge The Independent.

CL-trupudtagelse: Flere nye Chelsea-spillere fravalgt – tre nyindkøb tilføjes

Chelsea spillede fredag aften 0-0 hjemme mod Fulham, og indtager derfor niendepladsen i Premier League.

I Champions League har den blå London-klub spillet sig videre fra gruppespillet, og Dortmund venter nu i ottendedelsfinalerne.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer