2 min læsningCL-trupudtagelse: Flere nye Chelsea-spillere fravalgt – tre nyindkøb tilføjes

Flere af Chelseas nye spillere har ikke fundet vej til den Champions League-trup, der i første omgang skal møde Dortmund i Playoff-runden.

2 min læsning
Flere af Chelseas nye spillere fravalgt til klubbens Champions League-trup
Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix

Chelsea har handlet stort ind i løbet af januar.

Og med mange nye spillere i folden har der ikke været plads til, at alle har kunnet sikre sig en plads i klubbens Champions League-trup.

Det samme gælder for en af klubbens sommer-indkøb. Der er nemlig ikke fundet plads til blandt andre Pierre Emerick Aubameyang, som er blevet sorteret fra til fordel for nogle af klubbens januar-nyindkøb. Det skriver klubben fredag på sin hjemmeside.

Derudover er også flere af klubbens nyindkøb i januar måned blevet fravalgt. Det gælder eksempelvis for spillere som Benoit Badiashile, Noni Madueke, Andrey Santos, David Datro Fofana. Modsat har nyerhvervelser som João Félix, Mykhaylo Mudryk og Enzo Fernández alle fundet vej til Chelseas Champions League-trup.

Chelsea-manager Graham Potter udtalte torsdag, at der ville været et problem i forhold til antallet af pladser i Champions League-truppen, efter klubbens særdeles høje aktivitet på transfermarkedet i løbet af januar.

– Der kommer til at være nogle akavede snakke. Realiteten er, at der kun er 11 spillere, der kan starte inde, og det er kun et vist antal, der kan være i truppen.

– Der vil altid være nogen, der bliver skuffet, og på det punkt handler det bare om at være så ærlig, åben, respektfuld og transparent som muligt, fortalte Graham Potter.

Boehly smækkede røret på: Chelsea kunne ikke nå til enighed om Serie A-profil

I Champions Leagues Playoff-runde møder Chelsea tyske Dortmund. Første kamp spilles den 15. februar i Tyskland, mens returopgøret på Stamford Bridge finder sted den 7. marts.

Se hele Chelseas Champions League-trup herunder:

Målmænd:
– Kepa Arrizabalaga
– Marcus Bettinelli
– Edouard Mendy

Forsvarsspillere:
– Thiago Silva
– Trevoh Chalobah
– Ben Chilwell
– Reece James
– Kalidou Koulibaly
– Cesar Azpilicueta
– Marc Cucurella
– Wesley Fofana

Midtbanespillere:
– Enzo Fernandez
– N’Golo Kante
– Mateo Kovacic
– Christian Pulisic
– Ruben Loftus-Cheek
– Raheem Sterling
– Mason Mount
– Denis Zakaria
– Hakim Ziyech
– Conor Gallagher
– Carney Chukwuemeka

Angribere:
– Joao Felix
– Mykhailo Mudryk
– Kai Havertz

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer