1 min læsningMedie: Juventus er rasende – overvejer at rive Pogbas kontrakt itu

Juventus er efter sigende rasende over Paul Pogba, der endnu har sine første minutter på banen til gode for klubben, siden han vendte retur.

1 min læsning
Juventus overvejer at sælge eller ophæve kontrakten med Paul Pogba.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Paul Pogbas fremtid i Juventus hænger i en tynd tråd.

Det mener Daily Mail.

Her forlyder det sig således, at den italienske storklub overvejer at sælge Paul Pogba – eller endda at rive kontrakten med franskmanden itu.

Den 29-årige franskmand vendte i sommer retur til Juventus, efter han seks år forinden blev solgt i en rekordstor handel til Manchester United.

Han har dog ikke spillet så meget som ét eneste minut siden sit comeback til klubben, og selvom det også skyldes skader, så er man altså ved at have fået nok i Juventus.

Uheldet fortsætter for Pogba: Længe ventet comeback udsættes på ny

Ifølge Daily Mail er Juventus allerede nu i færd med at undersøge mulighederne for at få solgt Paul Pogba til sommer, mens klubben altså heller ikke er afvisende overfor at ophæve kontrakten med den franske stjerne.

Også omklædningsrummet i Juventus skulle lide under situationen, da han med sin løn på angiveligt 75 millioner kroner om året med afstand er den bedst betalte spiller i klubben – selvom han altså ikke spiller.

Daily Mail peger på et skifte til MLS som en mulighed.

Paul Pogbas nuværende kontrakt med Juventus strækker sig frem til sommeren 2026.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer