Premier League

Undersøgelse: Sådan ville Premier League se ud uden VAR

ESPN har undersøgt, hvordan Premier League-tabellen ville se ud, hvis VAR ikke eksisterede til at dømme og annullere mål.

Premier League logo

Lidt over halvvejs gennem en sæson som Liverpool helst vil have overstået hurtigst muligt. Men det kunne have været endnu værre.

I hvert fald hvis man kigger på den undersøgelse, som det amerikanske medie ESPN har lavet.

Den viser nemlig, at Liverpool er det hold i Premier League, som har haft mest gavn af VAR i denne sæson. Hele fire mål mod Liverpool er blevet annulleret denne sæson – mere end nogen anden klub.

Denne udregning betyder også, at Liverpool, hvis VAR ikke eksisterede, og de originale domme havde stået, ville være at finde på en 11.plads i stedet for deres nuværende niendeplads.

Det i sig lyder ikke af som den store ændring, men når man kigger på de andre holds resultater ville det betyde, at holdet fra Merseyside kun ville være seks point fra nedrykningsstregen.

En af de andre tabere i undersøgelsen ville være en anden storklub, nemlig Manchester United.

Derfor købte Liverpool ingen spillere: Klopp er besat af denne spiller

De ville ryge ud af top-fire, eftersom de ville have tre point færre, og Tottenham ville få to point mere, hvilket betyder, at de to klubber skifter plads i tabellen.

I den absolutte top ville Arsenal stadig være foran Manchester City, mens eneste ændring blandt nedrykningspladserne ville være, at Wolverhampton gled ned blandt de nederste tre.

Se hele tabellen herunder.

Foto: ESPN

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P