1 min læsningJuventus klemmer sig videre til semifinalen i Coppa Italia

Torsdag aften skulle Juventus forsøge at besejre Lazio i den italienske pokalturnerning. Noget der skulle blive sværere end som så.

1 min læsning
Juventus slog Lazio i Coppa Italia.
Soccer Football - Coppa Italia - Quarter Final - Juventus v Lazio - Allianz Stadium, Turin, Italy - February 2, 2023 Juventus' Bremer celebrates scoring their first goal with teammates REUTERS/Massimo Pinca

Juventus’ sæson har bestemt ikke været noget at skrive hjem om.

Specielt ikke efter at de fik fratrukket 15 point. Noget der også har gjort det svært at nå de europæiske pladser gennem ligaen. Derfor er Coppa Italia en mulighed. Såfremt de formår at vinde den, vil de kvalificere sig til Europa League-kvalifikationen.

Med det in mente, var torsdagens kvartfinaleopgør mod Lazio også utrolig vigtigt. Det startede ganske chancerigt, hvor begge hold var tæt på af flere omgange. De skulle dog frem til kort før pausen, før en scoring faldt.

En scoring, der stod Juventus på. Efter et hjørnespark, der ikke blev afvist godt nok, endte bolden hos Filip Kostic. Han slog bolden i feltet igen, hvor den brasilianske midtstopper, Bremer, kom først på den og headede den i kassen. Efter et gennemtjek fra VAR, fik målet lov til at stå og Juventus kunne gå til pausen foran 1-0.

Som anden halvleg skred frem, lignede det mere 2-0 end 1-1, men ingen af holdene fik puttet bolden i nettet og Juventus kan derfor booke billetterne til semifinalerne, hvor de endnu engang formodentlig vil give alt de har, så europæisk fodbold igen kan komme på menuen i næste sæson.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer