1 min læsningIngen Jay-Roy Grot, ingen problemer: Viborg med sejr trods Albert Grønbæk-mål

Viborg spillede torsdag træningskamp mod Bodø/Glimt under en træningslejr i Spanien. En kamp der endte med dansk sejr.

1 min læsning
Viborg Logo

Underholdning var der nok af, da Viborg FF torsdag slog Bodø/Glimt med 4-3.

Det skete i en træningskamp på La Finca i Spanien. En kamp, der bød på en masse danske scoringer.

Viborg kom foran efter blot syv minutter, men kort tid efter faldt udligningen fra nordmændene. En udligning med dansk afsender. Albert Grønbæk sparkede bolden i kassen fra en spids vinkel og stillingen var igen uafgjort.

Det var Viborg dog ikke meget for. Blot 19 minutter efter udligningen af Grønbæk, stod der 4-1 til viborgenserne, der fuldstændig korte de norske vicemestre rundt på brættet. Målscorerne var Jakob Bonde og Clint Leemans, der hver især nettede to gange.

Efter pausen kom Bodø/Glimt langt bedre med. Først med en reducering af Nino Zugelj og et kvarter før tid var Grønbæk igen på pletten. Denne gang med en vaskeægte frisparksperle, som han krøllede helt op i hjørnet.

På trods af flere store chancer til nordmændene de sidste 10 minutter slap Viborg med skrækken og nappede dermed en flot 4-3 sejr.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer