1 min læsningTyske Twitter-drillerier: Transfer eller tradition?

I Tyskland bliver Red Bull Leipzig ofte set ned på af de andre klubber, da de ikke mener, at klubben har nogle traditioner. Det kom til overfladen igen tirsdag aften.

1 min læsning
RB Leipzig Logo

Hvad er vigtigst i moderne fodbold, transfer eller tradtion?

Det spørgsmål fylder mere og mere, og tirsdag aften blev det endnu engang taget op – denne gang med humoristiske undertoner.

Union Berlin skal op i mod Wolfsburg i den tyske pokalturnering. I den forbindelse har klubben offentliggjort sin startformation på Twitter, hvilket har mundet ud i drillerier.

Startopstillingen var akkompagneret af et billede af de 11 startende spillere. Et billede, hvor den tidligere Real Madrid-spiller Isco ikke var at finde. Han var ellers tæt på et skifte til Union Berlin, men afviste det selv i 11. time.

Det var Red Bull Leipzig ikke sene til at kommentere på, da de blot svarede på tweetet med “Isco?”. Det var dog en duel Union Berlin ikke ville tabe.

Ny holdkammerat til Rønnow i Union Berlin

Derfor svarede de lynhurtigt tilbage med “Tradition”. En hentydning til, at Leipzig-klubben ikke har nogen tradition, hvilket betyder meget i det tyske, men derimod blot har købt sig til succesen.

Se billedet herunder.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer