1 min læsningOB sælger midtbanespiller til Vendsyssel

Efter godt fem års i andre danske klubber vender Simon Okosun nu tlbage til Vendsyssel FF.

1 min læsning
OB har solgt Ayo Simon Okosun til Vendsyssel i den næstebedste danske række NordicBet Ligaen.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Han sagde farvel i sommeren 2017, men nu bliver det goddag.

Ayo Simon Okosun vender tilbage til Vendsyssel FF, som han også repræsenterede i to år fra 2015 til 2017.

Vendelboerne har hentet Okosun hos superligaklubben OB, hvor han ellers havde kontrakt for yderligere halvandet år. Hvor meget NordicBet Liga-klubben må betale, melder de intet om.

– Ayo er en kæmpe forstærkning for os. Han har været vores førsteprioritet i det her transfervindue, og jeg er virkelig glad for, at det nu er lykkes os at hente ham.

– Han er en fantastisk fodboldspiller og kommer samtidig med noget erfaring og rutine, som bliver sindssygt vigtigt både i det spændende forår vi går i møde men også i fremtiden. Jeg glæder mig til, at se Ayo tilbage på Nord Energi Arena, og jeg er sikker på, at vores fans gør det samme, lyder det fra sportschef Søren Henriksen.

Officielt: OB henter finne i Frankrig

Den fysisk stærke midtbanespiller forlod i 2017 Vendsyssel til fordel for AC Horsens, hvor han gjorde det så godt, at han året efter blev solgt til FC Midtjylland.

Hos midtjyderne blev det kun til i alt 21 kampe, og efter en sæson tilbage på lån i Horsens gik turen i oktober 2020 til Fyn og OB.

Okosun har tidligere i karrieren spillet for både AB og italienske Grosseto. I Vendsyssel er den 29-årige midtbanespiller blevet udstyret med en kontrakt til sommeren 2026.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer