1 min læsningEfB henter AGF-sportschefs søn

2. Divisionsklubben Esbjerg fB har netop præsenteret Tobias Bjørnebye som ny spiller i klubben.

1 min læsning
Esbjerg fB har hentet AGF-sportschef, Stig Inge Bjørnebyes, søn Tobias Bjørnebye til klubben.
Foto: Esbjerg fB

Esbjerg fB har styrket sin midtbane med et ganske velkendt navn.

Den vestjyske klub har nemlig skrevet en halvanden år lang kontrakt med Tobias Bjørnebye, der er søn af AGF-sportschef Stig Inge Bjørnebye.

Bjørnebye junior har på det seneste været på prøve i den danske 2. Divisionsklub, og det er nu den prøve, der har kastet en kontrakt af sig.

– Tobias Bjørnebye har leveret et rigtig stærkt indtryk i træningerne rent fodboldmæssigt. Han er en duelstærk midtbanespiller, der er god til at læse spillet og samtidig formår at komme i vejen for modstanderne og dække af for de offensive spillere. Samtidig har Tobias stærke lederegenskaber, og han er dygtig til at kommunikere på banen, og vi tror på, det bliver et godt samarbejde. Vi er glade for, Tobias nu er EfB’er, siger Jens Hammer Sørensen, der er administrerende direktør i EfB.

Også hos Bjørnebye selv er der glæde over kontrakten i den danske traditionsklub.

– Jeg har fået et rigtig godt indtryk af både klubben og menneskerne her, så jeg er glad for at kalde mig EfB- spiller nu. Der er et spændende genopbygningsprojekt i gang, som jeg gerne vil være en del af, og jeg synes forudsætningerne er gode for, at vi kan lykkes som hold. Sammenholdet i truppen er godt, kan jeg mærke, og jeg tror på, vi kan levere gode resultater, hvilket jeg vil bidrage til, siger Tobias Bjørnebye.

Tobias Bjørnebye får nummer 4 i Esbjerg, som i skrivende stund ligger på en andenplads i 2. Division.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer