2 min læsningTæt på: Brøndby-emne spottet på Brøndby Stadion

Endnu er det hverken officielt eller sikkert, men meget tyder på, at Brøndby har fundet sin erstatning for Andreas Maxsø.

2 min læsning
Superligaklubben Brøndby har udlejet forsvarsspilleren Henrik Heggheim til Oslo-klubben Vålerenga.

Brøndby har denne vinter fået tilført kapital.

Global Football Holdings er gået ind i klubben fra den københavnske vestegn, og i samme ombæring er 223 millioner kroner tilført klubben.

Den nye kapital holdt op mod det faktum, at Brøndby ved vinterpausen er placeret som nummer 10 i Superligaen, får det til sammen til at lugte langt væk af nye spillere i Brøndby.

Ikke desto mindre er spillerkontoen i dette vindue gået i minus i Brøndby med salgene af Andreas Maxsø og Peter Bjur, mens kun Håkan Evjen er kommet til. Nu ser der dog ud til at ske noget i Brøndby.

Brøndby har i et par dage været sat i forbindelse med den danske forsvarsspiller, Rasmus Lauritsen, og nu har den 26-årige Dinamo Zagreb-spiller angiveligt sat sine ben på sin – måske – nye hjemmebane.

Ifølge B.T.-journalist, Farzam Abolhosseini, så er Lauritsen søndag aften blevet spottet på Brøndby Stadion, hvor han angiveligt er på vej til et lægetjek.

Rasmus Lauritsen er født i midtjyske Brande, og han har da også fået sin fodboldopvækst hos FC Midtjylland, ligesom han tidligere i karrieren har repræsenteret Skive og Vejle.

I februar 2019 gik turen dog til Sverige og Norrköping, inden han i oktober 2020 blev solgt til kroatiske Dinamo Zagreb for små 12 millioner kroner.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer