Martinez reddede Inter fra fiasko

Inter var bagud, men med to scoringer reddede verdensmesteren Lautaro Martinez Milano-klubben.

Argentinske Lautaro Martinez scorede begge mål for Inter, da de lørdag aften slog Serie A-bundproppen Cremonese.

Napoli er for længst stukket af, men Inter har bestemt stadig noget at spille for.

Milano-klubben kæmper lige nu en hård kamp mod bysbørnene fra AC Milan om andenpladsen i Serie A, og med en 1-2-sejr over bundproppen Cremonese lørdag aften, holder Inter presset på lokarivalerne.

Inter kom ellers bagud allerede efter 11 minutters spil, men argentinske Lautaro Martinez udlignede ti minutter senere til 1-1.

Efter 65 minutters spil blev den nykårede verdensmester også matchvinder, da han med sin 11. sæsonscoring gjorde det til 1-2.

Med lørdagens tre point har Inter ti point op til Napoli på førstepladsen og to point ned til AC Milan på tredjepladsen. AC Milan møder søndag Sassuolo, mens Napoli får besøg af AS Roma.