1 min læsningMedie: Tre klubber kæmper om Jude Bellingham – men en er i spidsen

Jude Bellingham er blevet rygtet til stort set alle storklubber den seneste tid. Men eftersigende skulle der kun være tre reelle muligheder.

1 min læsning
Jude Bellingham rygtes fra Dortmund til blandt andre Liverpool og Real Madrid.
Leon Kuegeler/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Man kan næsten ikke tælle alle bejlerne, som er dukket op i medierne det seneste års tid, når man snakker om Jude Bellingham.

Nu skulle feltet dog være skåret gevaldigt ned. I hvert fald hvis man skal tro Sky Sports Germanys journalist Florian Plettenberg.

De skriver, at de tre tilbageværende klubber er Liverpool, Real Madrid og Manchester City, der alle kæmper hårdt for at overbevise den unge englænder.

Dog skulle Liverpool være favoritterne til at løbe med midtbanespillerens underskrift.

– Der er tre muligheder for ham. Real Madrid, Manchester City og Liverpool. Liverpool er favoritterne og Jürgen Klopp presser og presser for at få ham og siger, at han er deres førsteprioritet, siger Plettenberg.

– Klopp har ikke snakket personligt med Jude Bellingham endnu, da samtalerne med Bellingham er blevet holdt af Julian Ward (Liverpools sportsdirektør, red.).

Legende tilbyder sin hjælp: Vil overbevise Bellingham om at vælge Liverpool

Bellingham har i en alder af blot 19 år allerede spillet 113 kampe for Borussia Dortmund, scoret 20 mål og lavet 22 assists.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer