1 min læsningMedie: Everton-profil har åbnet samtaler med topklub i Premier League, men Chelsea lurer i kulissen

Everton oplever meget modgang for tiden, da de både ligger til nedrykning og mister en handel på målstregen. Nu kan et salg af en af klubbens profiler også være oppe over.

1 min læsning
Anthony Gordon kan være på vej til Newcastle eller Everton
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Mulig nedrykning, fyring af Frank Lampard og Arnaut Danjuma skifter til Tottenham i ellevte time.

Det er ikke nemt, at være fan af Merseyside-klubben for tiden, og nu kan klubben snart være en profil fattigere, men mange penge rigere. Det skriver mediet Daily Mail.

For ifølge dem, er de indledende samtaler mellem Everton og Newcastle begyndt. Samtaler der skal ende ud i, at Anthony Gordon skifter til Premier Leagues aktuelle nummer tre.

Everton skulle angiveligt gerne ville have omkring 500 millioner kroner for ham, mens Newcastle “kun” er villige til at gå op til omkring 340 millioner kroner.

Her kommer Chelsea ind i billedet. For ifølge mediet, skulle The Blues være villige til at møde Evertons krav. Oveni det, vil de også leje ham tilbage til Everton for resten af sæsonen.

Chelsea var, ifølge flere medier, allerede ude med snøren efter Gordon i sommer, hvor de eftersigende bød på ham flere gange, men uden held. Det kunne dog godt ændre sig nu, da Everton skulle være klar til at sælge ham, hvis det rigtige bud kommer.

Medie: UEFA vil stoppe kontroversiel transfer-tendens efter bemærkelsesværdige Chelsea-handler

Den 21-årige offensivspiller har i alt optrådt for Everton 78 gange med syv mål og otte mål til følge.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer