Highlights: Endnu en danskerkasse i Bundesligaen

Schalke 04 blev tirsdag aften udraderet i egen hule af RB Leipzig i en kamp, hvor Yussuf Poulsen kom på tavlen.

Yussuf Poulsen scorede sit første mål i sæsonen, da RB Leipzig vandt 6-1 over Schalke 04.

1-6.

Så slemt blev nederlaget for Schalke 04, da RB Leipzig kom forbi. Yussuf Poulsen startede på bænken, men kom ind og bed fra sig med mål til følge.

Efter blot tre minutter startede rædslerne for hjemmeholdet, da Andre Silva sparkede Leipzig i front. En føring der blev fordoblet efter et kvarter, hvormed kampen stort set var afgjort. Allerede inden pausen havde Leipzig garnet yderligere to gange og holdene gik dermed til pause-te med en stilling på 4-0 til Red Bull-holdet.

I anden halvleg fik Schalke reduceret, men kom aldrig tættere på – tværtimod. Yussuf Poulsen blev skiftet ind med et kvarter tilbage af kampen, og kort efter hans indtræden på grønsværen, fik Dani Olmo lobbet bolden i mål. Efter 89 minutter kom sæsonens forløsning for Yussuf Poulsen, da han scorede sit første Bundesliga-mål i sæsonen.

Han fik bolden på kanten af feltet i venstre side, tog et par træk og sparkede bolden flot ind, i det lange hjørne. Dermed afsluttede han en skøn dag på kontoret for et sprudlende Leipzig-mandskab.