1 min læsningWolves henter forsvarsspiller i West Ham: Ikke med vores gode vilje

Premier League-klubberne West Ham og Wolverhampton har søndag bekræftet, at forsvarsspilleren Craig Dawson skifter London ud med Birmingham.

1 min læsning
Wolverhampton har søndag hentet den centrale forsvarsspiller, Craig Dawson i West Ham, men det var ikke med West Hams gode vilje.
Foto: Wolverhampton Wanderers FC

Efter 87 kampe West Ham-trikoten, er Craig Dawson fortid London-klubben.

Den 32-årige midterforsvarer tager i stedet turen de knapt 250 kilometer mod nordvest til Birmingham-forstaden Wolverhampton.

Transferen er kommet i stand som følge af et ønske fra Dawson selv, men det er ikke en transfer, som West Ham selv har opsøgt.

– Craig [Dawson] gjorde det meget klart, at han ønskede tilladelse til skiftet af personlige årsager, og selvom klubben kun modvilligt gik med til skiftet, forlader han os med både tak og værdsættelse samt et ønske om alt godt i den fremtidige karriere, lyder det fra West Ham.

Craig Dawson har i Wolverhampton skrevet under på en kontrakt, der holder ham i klubben til sommeren 2025.

Wolverhampton skriver i sin præsentation af den 32-årige forsvarsspiller, at de Dawson i sidste sæsons Europa League fangede manager Julen Lopeteguis interesse.

Lopetegui stod dengang i spidsen for spanske Sevilla, som West Ham og Craig Dawson slog ud i turneringens ottendedelsfinale.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer