2 min læsningTen Hag slår fast: Jeg er overbevist om vores retning

Manchester United-manager, Erik ten Hag, føler sig sikker på, at klubben er på vej i den rigtige retning.

2 min læsning
Manchester United manager Erik Ten Hag er sikker på, at klubben er på vej i den rigtige retning.
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Han lagde bestemt ikke skjul på sin irritation, da Crystal Palace udlignede i overtiden.

Manchester United-manager, Erik ten Hag, kunne onsdag se sit hold sætte tre kostbare point til i toppen af Premier League, efter holdet ellers har været inde i en ganske imponerende stime.

De Røde Djævle har ikke tabt en betydende fodboldkamp siden starten af november, og generelt er den hollandske manager da heller ikke i tvivl om, at kursen er sat rigtigt.

– Jeg tror, vi er på vej i den rigtige retning. Jeg er ret overbevist om den proces. Det betyder også, at vi er nødt til at forbedre os meget, hvis vi vil være konkurrencedygtige i toppen i fremtiden, for konkurrencen bliver rigtig hård, lyder det fra Ten Hag ifølge The Independent.

Den hollandske manager føler, at Manchester United har brug for en blanding af penge og den rette planlægning for at få succes.

Tidligere Manchester United-spiller: De er langt bagefter

– Premier League udvikler sig i øjeblikket, så man har seks-syv hold, der alle kan vinde ligaen i sidste ende, for der sker så mange investeringer.

– Når man har den rette filosofi og strategi, så kan mange flere klubber kæmpe med om pointene om for topplaceringerne i ligaen. Det er en stor udfordring, for hvis man vil være med, så skal man virkelig være god, lyder det fra Ten Hag.

Manchester United kan tage et vigtigt skridt i kampen om en topplacering i Premier League, når de søndag aften møder topholdet fra Arsenal på Emirates i London.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer