1 min læsningSen nedtur i Mads Bech Sørensens Groningen-debut

Det så længe ud til, at Mads Bech Sørensen skulle få point i sin debut i Æresdivisionen, men Heerenveen beholdt alle tre point.

1 min læsning
Selvom det blev til fuld spilletid i debuten, så blev det ikke til point for Mads Bech Sørensen og Groningen i søndagens kamp mod Heerenveen.
Foto: FC Groningen

Fire dage efter sin ankomst til Groningen, debuterede Mads Bech Sørensen søndag i Æresdivisionen.

Den danske forsvarsspiller startede inde i Groningens udekamp mod Heerenveen, og kort før pausen udlignede Groningens Florian Kruger Heerenveens tidlige føringsmål, så de to hold gik til pausen med 1-1.

Sådan så kampen da også længe ud til at skulle slutte, og selvom Mads Bech Sørensen undervejs i anden halvleg fik gult kort, fik danskeren også fuld tid i sin debut.

Poin blev det dog ikke til for Bech Sørensen og kompagni, for med ti minutter tilbage af kampen gjorde Pelle van Amersfoort det til 2-1 for hjemmeholdet.

Officielt: FC Groningen henter Brentford-dansker

Bare ét minut senere gjorde den svenske Heerenveen-angriber, Amin Sarr, som han havde gjort allerede efter fem minutters spil og scorede på Groningen-målmanden Michael Verrips til slutresultatet 3-1.

Med nederlaget fortsætter Groningen sin elendige statistik, der nu lyder på fem nederlag på stribe i Æresdivisionen, og kun på grund af en bedre målscore end FC Emmen holder klubben sig akkurat over nedrykningsstregen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer