2 min læsningJournalist: Conte er færdig i Tottenham

Antonio Conte har kontraktudløb i Tottenham til sommer, og aftalen bliver ikke forlænget, erfarer italiensk journalist.

2 min læsning
Den velrenommerede italienske journalist Gianluca Di Marzio fortæller, at Antonio Conte og Tottenham går hver til sit til sommer.
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han kom til i november 2021, men opholdet har ikke været nogen udpræget succes.

Italienske Antonio Conte har stået i spidsen for Tottenham 64 gange, og når Tottenham den 28. maj spiller sæsonens sidste kamp i Premier League på udebane mod Leeds, bliver det også den sidste kamp for den 53-årige italiener.

Sky Sport Italias respekterede journalist, Gianluca di Marzio, mener i hvert fald at vide, at den nuværende kontrakt, der udløber til sommer, ikke bliver forlænget.

– Jeg kan med sikkerhed fortælle nyheden, at Antonio Conte vil forlade Tottenham, når sæsonen er slut. Der er ingen gnist, hans kontakt udløber, og klubben har ikke bedt ham om en forlængelse, lyder det på Sky Sports fra Gianluca Di Marzio ifølge Footitalia.

– Klubben gider ikke spydigheder. Conte vil have spillerne til at vinde, mens klubben foretrækker at sælge [spillere], følelsen i klubben har ikke klikket. Hans familie er blandt andet forblevet i Italien, lyder det videre fra Di Marzio.

Conte om spark fra Tottenham-fan efter slutfløjt: Ikke godt

Tottenham og Antonio Conte er i skrivende stund seks point fra den Champions League-givende top-fire i Premier League.

Senest har klubben tabt til både Arsenal og Manchester City, og der kan være yderligere problemer på vej til klubben fra det nordlige London.

Klubbens nuværende fodbolddirektør, Fabio Paratici, står nemlig overfor 30 måneders udelukkelse fra fodbold efter sin involvering i den skandale, der tidligere på ugen betød, at Juventus blev fratrukket 15 point i Serie A.

Paratici var sportsdirektør i Juventus fra 2010 til 2021, og det var i den periode, Juventus begik de ulovligheder, der nu har kostet flere højtstående personer i klubben karantæne.

Kæmpe chok i Italien: Juventus får fratrukket 15 point i Serie A

Paratici blev fodbolddirektør i Tottenham i juni 2021, og det var således ham, der både ansatte og fyrede Contes forgænger, Nuno Espirito Santo, og efterfølgende ansatte Antonio Conte.

I første omgang er Paraticis karantæne kun gældende i Italien, men italienske myndigheder ønsker angiveligt at gøre karantænen gældende i resten af Europa også.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer