1 min læsningMedie: Tuchel vil ikke til Tottenham – har disse to giganter i tankerne

Thomas Tuchel er på det seneste blevet kædet sammen med både Tottenham og West Ham, men det skulle i stedet være klubber fra Spanien, der trækker i ham.

1 min læsning
Thomas Tuchel håber på et job i enten Real Madrid eller FC Barcelona.
Soccer Football - Champions League - Group E - Dinamo Zagreb v Chelsea - Stadion Maksimir, Zagreb, Croatia - September 6, 2022 Chelsea manager Thomas Tuchel before the match REUTERS/Antonio Bronic
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Dortmund, Paris Saint-Germain og Chelsea.

Thomas Tuchel er en mand, der ønsker at træne de helt store klubber. Måske også derfor, at han har i sinde at afvise tilnærmelser fra Tottenham og West Ham.

Det mener det tyske medie Sky Sport at vide. De skriver, at Tuchel i stedet for en retur til Premier League ønsker at prøve sig selv af i en anden stor liga. Nemlig LaLiga, hvor han håber på trænerjobbet i Real Madrid eller FC Barcelona.

Han er angiveligt startet på spanskundervisning for et par måneder siden, da han har et brændende ønske om en af de to storklubber. Samtidig vil han gerne kunne sproget fra første dag, for at kunne kommunikere bedst muligt.

Udover managersæderne i Tottenham og West Ham, er den 49-årige tysker også blevet nævnt som en mulig kommende engelsk landstræner, siden han i september fik sparket som Chelsea-manager.

Thomas Tuchel har ikke haft et job efter Chelsea-tiden, men flere medier mener at vide, at han er klar til at give sig i kast med et job igen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer