FC Nordsjælland havde ingen problemer mod OB

FC Nordsjælland fandt vej til nettet i alle de tre halvlege, som Superligaens førerhold lørdag spillede mod ligakonkurrenterne fra OB.

FC Nordsjælland havde ingen problemer med at besejre ligakonkurrenterne fra OB i sæsonens anden vintertest.

Right to Dream Park lagde lørdag kunstgræs til både FC Nordsjællands og OB’s anden testkamp i 2023.

FC Nordsjælland var kommet fra første kamp mod Helsingør med en sejr, mens OB kom til kampen med et nederlag mod Næstved i bagagen.

Lørdag var der aldrig for alvor nogen tvivl om, hvem der ville gå fra kampen, som vinder, og med fire mål og ingen indkasserede var der grund til glæde hos hjemmeholdet fra FC Nordsjælland.

Svenske Benjamin Nygren startede scoringen efter 38 minutter, mens danske Mads Hansen udbyggede til 2-0 efter 55 minutter.

Finske Leo Walter gjorde det efter 74 minutters spil til 3-0, inden Ernest Nuamah sørgede for andet end skandinaviske scoringer, da han gjorde det til 4-0.

Ghaneserens scoring kom i starten af tredje halvleg, for kampen på Right to Dream Park foregik nemlig over tre halvlege af 45 minutter hver.