1 min læsningCamavinga-agent afviser rygter om leje: Alle vil selvfølgelig have ham

Eduardo Camavinga har ikke spillet den store rolle i Real Madrid i denne sæson, men klubben har intet ønske om at udleje franskmanden.

1 min læsning
Real Madrid har ingen interesse i at udleje franske Eudardo Camavinga, selvom rygter har sendt ham både til Arsenal og Chelsea.
Foto: Fayez Nureldine/AFP/Ritzau Scanpix

Han har godt nok spillet samtlige ligakampe for Real Madrid i sæsonen, men det tegner ikke nødvendigvis det fulde billede.

Franske Eduardo Camavinga har nemlig startet inde i under en tredjedel af kampene, og i Champions League er det kun marginalt bedre.

Den manglende spilletid har på det seneste på rygteplan sendt Camavinga til både Arsenal og Chelsea, men de rygter er der ikke hold i.

– Det er der ingen sandhed i. Selvfølgelig vil alle klubber i verden have ham, men han er rigtig glad i Real Madrid, og Real Madrid er rigtige glade for Camavinga, siger agent Joshua Barnett til transferjournalist Fabrizio Romano.

Eduardo Camavinga blev i sensommeren 2021 solgt til Real Madrid fra franske Rennes for 31 millioner euro.

I sin første sæson i den spanske kongeklub stod han i flere tilfælde bag brasilianske Casemiro i køen på den centrale midtbane, og selvom brasilianerne nu er fortid i klubben, har en anden spiller i flere tilfælde fortrængt Camavinga.

Real Madrids midtbanemand skadet

Real Madrid købte nemlig Aurelien Tchouameni i Monaco forud for denne sæson, og Camavingas landsmand og holdkammerat på det franske landshold har i langt de fleste kampe udgjort Real Madrids midtbane sammen med veteranerne Luka Modric og Toni Kroos.

I øjeblikket sidder Tchouameni dog ude med en muskelskade, og det kan give plads til Camavinga. Den 20-årige franskmand kan på ny få chancen i Real Madrid, når de søndag gæster Baskerlandet og Bilbao, hvor Athletic tager imod.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer