1 min læsningAlves fyret efter anklager om seksuelt overgreb

Dani Alves blev fredag anholdt i Spanien og sidder lige nu fængslet uden mulighed for kaution.

1 min læsning
Den brasilianske forsvarsspiller, Dani Alves, har fået sin kontrakt i mexicanske Club Universidad Nacional ophævet, efter han er blevet anklaget for seksuelt overgreb.
Foto: Club Universidad Nacional

Dani Alves er ikke længere en del af den mexicanske klub UNAM.

Klubben, der retteligt hedder Club Universidad Nacional, har valgt at ophæve brasilianerens kontrakt som følge af de anklager, han lige nu sidder fængslet for i Spanien.

Dani Alves blev tidligere på måneden anklaget for seksuelt overgreb på en natklub i Barcelona, og fredag valgte politiet i Catalonien så at anholde den tidligere FC Barcelona-profil under stor mediebevågenhed.

Dani Alves skiftede i sommer til den mexicanske klub, Club Universidad Nacional, men nu klubben valgt at opsige den kontrakt, som ellers løb til juni.

– Club Universidad Nacional er en institution, der fremmer respekt, ærlig opførsel og professionalisme på- og udenfor banen. De er rollemodeller i samfundet, i Mexico og hvor som helst i verden.

Vi kan ikke tillade, at en enkel persons opførsel pletter vores arbejdsfilosofi, der har været et eksempel på dannelsen af unge sportsfolk og sportskvinder i vores land gennem historien, siger klubbens præsident, Leopoldo Silva.

Dani Alves blev anholdt fredag aften, og verdens mest vindende fodboldspiller har ikke mulighed for kaution af et par ganske særlige årsager.

Fra en dommeren i Cataloniens højesteret vurderes det, at der på grund af Alves ‘økonomiske status’ og bopæl i Mexico er for stor risiko for, at brasilianeren simpelthen vil stikke af.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer