1 min læsningHere we go – Chelsea henter endnu en offensiv profil

Chelsea råder i forvejen over et arsenal af kantspillere, men det afholder dem ikke fra at hente endnu en til Stamford Bridge.

1 min læsning
Noni Madueke skifter PSV Eindhoven ud med Chelsea
PSV's Noni Madueke i kamp med FCM's Evander Ferreira i Champions League kvalifikationkampen mellem FC Midtjylland og PSV Eindhoven på MCH Arena i Herning, tirsdag den 10. august 2021. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Noni Madueke.

Måske ikke et navn som hele fodbold-Danmark kender til, men den 20-årige englænder, der skifter til Chelsea fra PSV Eindhoven har i de seneste tre sæsoner været en profil i den hollandske liga.

Ifølge Fabrizio Romano er klubberne blevet enige om en handel, der sender Madueke til Chelsea for en pris på omkring 260 millioner kroner.

Kontrakten er endnu ikke underskrevet, men ifølge Romano bliver det en lang konktrakt til Madueke, som vil blive underskrevet i løbet af få dage.

Fans af FC Midtjylland kan nok huske Madueke, da han under Champions League-kvalifikationen i 21/22-sæsonen drev gæk med det midtjyske forsvar i kampen i Eindhoven, hvor han også scorede.

I hans tid i det hollandske, er det blevet til 20 mål og 14 assists i 80 kampe.

Se Fabrizio Romanos tweet herunder.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer