Luis Suarez ligner ikke en mand, der skal bruge meget tilvænningstid til brasilianske fodbold. Tirsdag scorede han hattrick for sin nye klub i sin debut.

Uruguayanske Luis Suarez leverede en vanvittig debut for brasilianske Gremio, hvor han scorede hattrick og vandt en pokal.

38 minutters fodbold.

Mere skulle Luis Suarez ikke bruge i brasiliansk fodbold, før han scorede sit første hattrick.

Den nye Gremio-spiller scorede tre af klubbens fire mål, da de tirsdag slog Sao Luiz 4-1 og dermed vandt Recopa Gaucha Super Cup-titlen.

Du kan se alle tre mål længere nede i artiklen.

Den tidligere Liverpool- og FC Barcelona-angriber startede kampen helt på toppen for sin nye klub, og efter 38 minutters spil havde han scoret tre af Gremios fire mål.

Allerede tidligt i kampen bragte Suarez sig på måltavlen, da han med et fint lob sendte bolden over Sao Luiz-målmanden. Kort efter scorede han sit andet mål, og inden stadionruet rundede 38 minutter, flugtede den 35-årige angriber flot en retur i mål. Se alle tre mål herunder.

Recopa Gaucha Super Cuppen spilles mellem vinderen af Campeonato Gaúcho og vinderen af Copa FGF.

Gremio spillede finalen som vinder af Campeonato Gaúcho, som er den bedste række i den sydligste af de 26 brasilianske stater – nemlig Rio Grande do Sul.

Gremio spiller desuden i den landsdækkende brasilianske turnering, hvor de i forrige sæson rykkede ud af den bedste brasilianske række, men med en andenplads i Serie B i 2022-sæsonen, har Luis Suarez’ nye mandskab sikret sig oprykning til den brasilianske Serie A i 2023-sæsonen.