1 min læsningHB Køge henter tidligere AaB’er hjem fra udlandet

HB Køge har onsdag forstærket sin defensiv med tilgangen af den tidligere AaB-back Casper Gedsted.

1 min læsning
HB Køge henter den tidligere AaB'er Casper Gedsted hjem fra efter et halvt år i cypriotisk fodbold.
Foto: HB Køge

I august gik turen til Cypern og Ypsonas FC, men nu går turen igen hjem til Danmark.

20-årige Casper Gedsted, der tidligere har spillet otte kampe i AaB, vender tilbage tilbage til Danmark, men det bliver til en anden del af landet, end han er vant til.

Den nordjyske højreback har nemlig skrevet kontrakt med NordicBet Liga-klubben HB Køge.

– HB Køge har vist stor interesse for mig og det har jeg været super glad for. Alt jeg har hørt om det projekt, der er i gang her har været positivt. Nu glæder jeg mig bare til at komme ud og suge til mig fra trænerne og bidrage til holdet, lyder det fra Gedsted.

Gedsted har spillet 14 kampe for Ypsonas, der til dagligt gør sig i den næstbedste række på Cypern, og i den sjællandske klub er de vældig godt tilfreds med tilføjelsen.

Casper Gedsted er en talentfuld spiller, som vi har haft øje på i noget tid. Han er hurtig og kommer med masser af power og stor vindermentalitet. Han viste stort potentiale i AaB og har nu fået endnu mere hår på brystet af et ophold i udlandet, så vi er overbeviste om, at vi sammen kan drive det til noget rigtig godt, sige HB Køges direktør Per Rud.

Casper Gedsted har fået trøjenummer 5 i HB Køge, som desuden har udstyret ham med en kontrakt på halvandet år.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer