1 min læsningVejle henter angriber hjem

Efter fire måneder er tiden i Israel ovre for angriberen German Onugkha, der har afbrudt sit lejeophold og vender hjem til Vejle.

1 min læsning
Vejle-angriberen German Onugkha vender nu tilbage til Nørreskoven efter et lejeophold i israelske Ihud Bnei Sakhnin.
Foto: Vejle Boldklub

Otte kampe men ingen mål.

Lejopholdet hos israelske Ihud Bnei Sakhnin er ikke gået som ønsket for Vejle-angriberen German Onugkha, som nu vender ‘hjem’ til Nørreskoven.

Den 26-årige russer med de nigerianske rødder har senest spillet for sin danske moderklub i foråret 2021, men to år senere skal der altså igen dansk græs under støvleknopperne.

– Vi ønsker at stå stærkest muligt i bestræbelserne på at nå vores mål, og derfor har vi forhandlet med Ihud Bnei Sakhnin om muligheden for, at German allerede nu kunne vende hjem til Vejle, siger sportschef i Vejle – Marius Adrian Nicolae.

Efter en lejeperiode i klubben købte Vejle Onugkha i russiske Krasnodar i sommeren 2021, hvorefter han straks blev udlejet til Samara i Rusland.

Siden har han også været lejet ud til russiske Rubin Kazan, og senest har den 193 centimeter høje angriber altså været på udlån til israelske Ihud Bnei Sakhnin.

Vejles sportschef har selv været i Israel for at forhandle om ophævelsen af lejeaftalen, der egentlig først havde udløb til juni.

Vejle ligger ved vinterpausen først i den danske NordicBet Liga, og vejlenserne genstarter sæsonen den 18. februar med en hjemmekamp mod Fremad Amager.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer