1 min læsningFCK forlænger med ungt talent

F.C. København har forlænget kontrakten med den blot 16-årige offensivspiller.

1 min læsning
F.C. København har forlænget kontrakten med offensivspilleren Victor Froholdt, der har fået en kontrakt til og med 2025.
Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK

Han er kun 16 år gammel, men han vil være 19, når hans kontrakt med F.C. København udløber.

Offensivspilleren Vitor Froholdt har netop sat sin underskrift på en kontraktforlængelse, der holder ham i F.C. København til udgangen af 2025.

– At underskrive en ny kontrakt med FCK er kæmpestort, og noget jeg har arbejdet for længe. Jeg har aldrig villet noget andet, for træningskulturen er i særklasse i klubben, så man udvikler sig hver dag, og bliver bedre takket være gode trænere og gode medspillere, siger Victor Froholdt.

Froholdt kan ifølge F.C. København selv gøre sig både centralt på midtbanen og på kanterne, og nu håber de i hovedstadsklubben, at han kan tage skridtet op på klubbens superligamandskab.

– Han er målrettet og ambitiøs, og tog allerede i efteråret skridtet fra U17- til U19-holdet. Og indenfor de kommende år skal vi sammen løfte ham videre til det næste skridt, så han forhåbentligt kan tage turen hele vejen op på førsteholdet, lyder det fra udviklingsdirektør Sune Smith-Nielsen.

Victor Froholdt kom til F.C. København fra Vallensbæk IF, og indtil videre har han spillet otte u-landskampe for Danmark.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer