2 min læsningAncelotti vil ikke høre tale om ydmygelse: Madrid vinder som regel finalerne

FC Barcelona revancherede søndag 3-1-nederlaget i LaLiga tilbage i oktober ved at vinde Super Cuppen med samme cifre over Real Madrid.

2 min læsning
FC Barcelona slog Real MAdrid i super cuppen, men det var ikke nogen ydmygelse siger Real Madrid træner Carlo Ancelotti.
Foto: Giuseppe Cacace/AFP/Ritzau Scanpix

Nok stod finalen i Saudi Arabien, men det var Spaniens to største klubber, der tørnede sammen.

Finalen i den spanske Super Cup blev for i alt tredje gang afholdt i det mellemøstlige land, og efter sejre over henholdsvis Valencia og Betis var det Real Madrid og FC Barcelona, der stod overfor hinanden.

Med to scoringer i første halvleg og en enkelt i anden grundlagde FC Barcelona den sejr, som ikke kom i fare ved at Karim Benzema reducerede i overtiden.

Dermed endte kampen med en 1-3-sejr til catalanerne – præcis samme cifre, som i sæsonens første ligakamp imellem de to mandskaber. Tilbage i midten af oktober, var det bare med omvendt fortegn, og måske netop derfor, ville Real Madrid-træner, Carlo Ancelotti, ikke høre tale om, søndagens nederlag var en ydmygelse.

– Det er respektløst at sige sådan. Vi tabte til Barca, men vi slog dem i ligaen. De spillede bedre og fortjente det. Punktum.

– Det er sandt, at holdet ikke er godt lige nu. Vi må stå sammen. Det her hold har kvaliteten til at blive konkurrencedygtigt igen. Vi er sårede, Madrid vinder som regel finalerne, men der er en lang sæson tilbage, og vi spiller den helt til ende. En ydmygelse er slet ikke i mine tanker, det er for meget. I sport vinder man nogle gange, og nogle gange slår de dig, siger Ancelotti ifølge AS ovenpå nederlaget til rivalerne

Real Madrid er i skrivende stund tre point efter FC Barcelona i den spanske liga, hvor der resterer lidt over halvdelen af sæsonen.

Barca udklasserede Real i Super Cup-finalen

Til gengæld er Real Madrid stadig at finde i Champions League, hvor de til februar og marts møder Liverpool i et dobbeltopgør i ottendedelsfinalerne, mens FC Barcelona skal op imod Manchester United i Europa League.

For begge mandskaber venter der på torsdag et opgør i den spanske pokalturnering, hvor Real Madrid møder Villarreal, mens FC Barcelona skal op imod Ceuta fra den tredjebedste spanske række.

Sæsonens næste El Clasico spilles den 19. marts, og her er det FC Barcelona, der har fordel af at spille på hjemmebane.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer