Serie A

Dynamisk Napoli-duo sikrede storsejr mod Juventus

To af Napolis profiler viste sig frem i fredagens kamp. Det var nok til at sikre en storsejr til syditalienerne i kampen mod Juventus.

Napoli's Nigerian forward Victor Osimhen (R) celebrates his team third goal with team mates during the Italian Serie A football match between Napoli and Juventus at the Diego-Maradona stadium in Naples on January 13, 2023. (Photo by Alberto PIZZOLI / AFP)

Khvicha Kvaratskhelia og Victor Osimhen var afgørende for Napoli, da de fredag aften besejrede Juventus med 5-1, da de noterede sig for tre oplæg og tre mål til sammen.

Osimhen scorede føringsmålet efter et kvarter, da en spektakulær afslutning fra georgiske Kvaratskhelia kun blev halvklaret af Wojciech Szczesny i Juventus-målet, inden nigerianeren blot skulle sætte panden på for at bringe Napoli i front.

Fem minutter før pausen var den gal igen, da Victor Osimhen vandt en høj bold. Den store angriber lagde bolden af til Kvaratskhelia, der kynisk sparkede bolden forbi Szczesny.

Angel di Maria reducerede kort før pausen, inden Napoli udbyggede til 3-1 og 4-1 efter pausen. Her noterede Kvaratskhelia sig for to assists, mens det ene oplæg gik til Osimhen, der kunne score sit andet mål i kampen.

Et kvarter før tid lukkede og slukkede Eljif Elmas festen med scoringen til 5-1. Det betyder, at Napoli udbygger forspringet til Juventus, så Napoli nu har 10 points forspring til Torino-mandskabet.