1 min læsningDreyer kommer til at savne holdkammeraten Evander: En sjov leg at finde hinanden på banen

Spillet på banen blev en sjov leg for Anders Dreyer, når han sammen med Evander fandt de små rum i modstandernes defensiv.

1 min læsning
Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix

Anders Dreyer rygtes mod Belgien og Anderlecht, men tidligere på vinteren vinkede han farvel til legekammeraten Evander, der skifter til Portland Timbers i MLS.

De to nåede at spille sammen i knapt to og et halvt år. Derfor var der også opstået en særlig synergi mellem de to profiler hos midtjyderne. Det fortæller Anders Dreyer overfor campo.dk.

– Det har været en fornøjelse at spille med ham.

– Evander var en klasse fyr på og udenfor banen. Jeg havde det godt med ham. Vi fandt hinanden godt i momenter, men en spiller med hans kvalitet er svær at holde på i Midtjylland, lyder det fra Dreyer.

Midtjylland-kanten påpeger særligt evnen til at finde hinanden og den måde de lige kunne finde det ekstra gear, der kunne skrue tempoet helt op.

Medie: Belgisk klub indløser Anders Dreyers frikøbsklausul

– Jo mere vi spillede sammen, jo mere vidste vi, hvor vi stod henne. Det kunne man se i sidste års pokalfinale. Vi fandt hinanden uden at kigge op, så det var lidt en sjov leg at spille med ham inde på banen, siger Anders Dreyer.

Selvom afsavnet til Evander for nuværende er til stede, er det ikke umuligt, at Anders Dreyer i løbet af den nærmeste fremtid selv rejser væk. En tiltagende strøm af rygter sender Midtjylland-kanten mod Anderlecht, hvor Jesper Fredberg sidder med styrepinden.

Hele interviewet kan ses i toppen af artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer