3F Superligaen

Marcondes var aldrig i tvivl: Det stikker meget dybt

Superligaen er blevet en profil rigere, da Emiliano Marcondes vender snuden hjem fra England. Han har aldrig været i tvivl om, at han skulle hjem.

Foto: fcn.dk

FC Nordsjælland præsenterede onsdag aften Emiliano Marcondes, der vender hjem til Farum-klubben fra Bournemouth og Premier League.

Her har han skrevet under på en lejeaftale, der strækker sig sæsonen ud.

Den 27-årige Marcondes holder stadig rekorden som den mest scorende spiller i FC Nordsjælland. Den får han nu lov til at udbygge. Forholdet til klubben er da også noget helt specielt, hvis man spørger lejesvenden.

– Jeg tror, det er meget få spillere, der i løbet af deres karrierer får mulighed for at opleve et tilknytningsforhold til en klub og et sted, som det jeg har med FC Nordsjælland og Right to Dream, siger Marcondes og fortsætter.

– Det stikker meget dybt, og der har aldrig været nogen tvivl for mig om, at jeg ville tilbage og igen være en del af noget, der betyder noget for menneskers udvikling, noget mere end bare fodbold.

Spottet i lufthavnen – skifte nærmer sig med hastige skridt for FCN-profil

– At der så også er en mulighed for at vinde trofæer på banen og gøre en forskel fodboldmæssigt nu og her gør kun udfordringen og timingen endnu bedre. Jeg glæder mig helt vildt til at komme hjem og være en del af FCN igen, siger hjemvendte Marcondes

FCN overvintrer på Superligaens førsteplads med tre point ned til Viborg på andenpladsen, og otte point til F.C. København på tredjepladsen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P