2 min læsningGrabara kan kun klappe: FCK-nyindkøb hamrer bolden ind bag polakken

Der er høje forventninger til Diogo Goncalves i F.C. København, og en video fra en af portugiserens første træninger viser hvorfor.

2 min læsning
F.C. Københavns Diogo Goncalves starter på banen mod Leverkusen
Foto: Andreas Højberg, FCK.DK

Superligafans gør formentlig klogt i at notere sig navnet ‘Diogo Goncalves’.

Den nye F.C. København-spiller, der tidligere på måneden kom til de danske mestre fra portugisiske Benfica, har allerede vist sig frem på træningsbanen på Frederiksberg.

Mon ikke F.C. Københavns polske målmand, Kamil Grabara, allerede har noteret navnet på sin nye holdkammerat. I hvert fald blev polakken ved træningen onsdag sat godt og grundigt på plads af Goncalves.

I en kort video på F.C. Københavns egen twitterprofil, introducerer portugiseren i hvert fald sig selv overfor Grabara på en ganske overbevisende måde.

Goncalves modtager bolden på feltkanten, og efter en enkelt berøring sjasker han bolden ind i målhjørnet bag Grabara, der anerkendende klapper af portugiserens bedrift.

Du kan se videoen i tweetet herover.

Hvad der formentlig er mere vigtigt for Goncalves, er, at cheftræner Jacob Neestrup, i samme moment går forbi portugiseren og fra nærmeste hold er vidne til sceancen.

Officielt: F.C. København henter offensiv-spiller i Benfica

Diogo Goncalves får nummer 9 i F.C. København – et nummer der har været ledigt, siden Nicolai Jørgensen forlod københavnerne i juni sidste år.

Goncalves viste også tidligere på sæsonen prøver på sin sparketeknik, da han scorede i Champions League-kvalifikationen mod FC Midtjylland. Det mål kan du se i videoen over artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer