1 min læsningPSG-ejere interesseret i tre kæmpe Premier League-klubber

Qatar Sports Investment har angiveligt hele tre Premier League-klubber i kikkerten, som de gerne vil købe.

1 min læsning
Premier League-trofæet.
Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Manchester United, Liverpool og Tottenham.

Det kunne lyde som kampen om top fire i Premier League, men i dette tilfælde kæmper de nærmere om Qatar Sports Investments gunst.

QSI (Qatar Sports Investment, red.), der er en aktieejerorganisation, som i forvejen ejer Paris Saint-Germain er angiveligt meget interesseret i at købe en stor andel i en af de tre klubber eller endda overtage hele klubben – det gør sig dog kun gældende for United og Liverpool.

Både Manchester United og Liverpool blev sidste år sat til salg af henholdvis Glazer-familien og Fenway Sports Group. Derfor ser QSI efter sigende store muligheder i, at gøre en af de to giganter til deres næste store projekt. Det skriver det amerikanske markedsdatabureau Bloomberg.

Tottenham er dog heller ikke uden chance for, at blive en del af QSI, da Nasser Al-Khelafi, der er formand for QSI, er blevet set i London, hvor det menes, at han har holdt de første møder med Daniel Levy, der er bestyrelsesformand i Tottenham.

QSI har siden 2011 været ejere af PSG, hvilket har først det franske hold til at blive et af Europas største hold med både Neymar, Kylian Mbappé og Lionel Messi i folden. Aktieorganisationen har også en andel i portugisiske SC Braga.

Manchester United anses at koste i underkanten af 32 milliarder kroner, mens Liverpool angiveligt kan købes for “kun” 31 milliarder kroner.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer