1 min læsningSergio Agüero på vej mod sensationelt comeback for klub med velkendt navn

Argentinske Sergio Agüero hang i 2021 støvlerne på hylden grundet en hjertefejl - nu kan han gøre comeback på fodboldbanen.

1 min læsning
Soccer Football - FIFA World Cup Qatar 2022 - Final - Argentina v France - Lusail, Qatar - December 19, 2022 Argentina's Sergio Aguero celebrates with teammates on a bus after winning the World Cup REUTERS/Thaier Al-Sudani

“Agüerooooooo”.

Sådan lød det i 2012, da Sergio Agüero i 94. minut sikrede Manchester City sin første Premier League-titel nogensinde og udødeliggjorde sit navn i den blå del af Manchester.

Siden blev han Citys mest scorende spiller nogensinde, inden han i sommeren 2021 skiftede til FC Barcelona. Blot seks måneder senere, måtte han hænge støvlerne på hylden på grund af en hjertefejl. Men nu er han på vej mod et comeback – igen for Barcelona.

Denne gang er der dog tale om Barcelona Sporting Club, der til daglig spiller i den bedste ecuadorianske række. Det skriver det engelske medie The Mirror.

Den argentinske Manchester City-legende står til at få debut for Barcelona SC i en træningskamp om en måned – noget han ser frem til.

– Jeg glæder mig til at være der og have det sjovt. Jeg har været til kontrol hos kardiologen, jeg har det rigtig godt, og jeg er allerede begyndt at træne, siger han ifølge det britiske medie. 

FC Barcelona-profil i historiebøgerne

I sin tid hos det “rigtige” Barcelona nåede Agüero kun fem kampe med et enkelt mål til følge.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer