Jon Dahl og Blackburn videre i FA Cuppen – overtidsscoring redder Leeds

Jon Dahl Tomasson og Blackburn sendte søndag Norwich ud af FA Cuppen, mens Leeds kun med nød og næppe reddede sig et returopgør.

Jon Dahl Tomasson og Blackburn slog Norwich i FA Cuppen - Leeds fik uafgjort mod Cardiff i overtiden.

Jon Dahl Tomasson og Blackburn var søndag på besøg hos ligarivalerne fra Norwich, mens Leeds gæstede Cardiff.

Søndag stod der igen FA Cup på programmet, og særligt den tidligere danske landsholdanfører, Jon Dahl Tomasson, havde en god dag på kontoret.

Blackburns Jack Vale sørgede nemlig med kampens enlige scoring for, at Blackburn sendte Teemu Pukki og Norwich ud af den engelske pokalturnering.

Mindre overbevisende gik det for sig for Rasmus Nissen Kristensen og Leeds på Cardiff City Stadium.

På det walisiske græs var hjemmeholdet nemlig klart bedst i første halvleg, og på scoringer af Jaden Philogene-Bidace og Sheyi Ojo gik waliserne til pause med en 2-0-føring.

Spanske Rodrigo reducerede midtvejs i anden halvleg til 2-1 for Leeds, men da selvsamme Rodrigo med ti minutter tilbage af kampen brændte et straffespark, så Premier League-mandskabet ud til at ryge ud af pokalturneringen.

Tre minutter inde i overtiden sørgede Sonny Perkins med sin scoring til 2-2 dog for, at Yorkshire-klubben sikrede sig et returopgør mod Cardiff hjemme på Elland Road senere på måneden.