LaLiga

Griezmann varmer op til LaLiga-brag: Håber på fansene

Antoine Grizmann håber på hjælp fra hjemmeholdets tilskuere, når han sammen med resten af Atletico Madrid-mandskabet møder sin tidligere arbejdsgiver fra FC Barcelona.

Antoine Grizmann spejder efter huller i modstanderens forsvar.
Foto: Pierre-Philippe Marcou/AFP/Ritzau Scanpix

Antoine Griezmann var tidligere på sæsonen ejet af FC Barcelona, inden Atletico Madrid købte den 31-årige franskmand fri af et lejeophold.

Søndag aften klokken 21:00 får Antoine Griezmann og resten af Atletico Madrids-mandskab besøg af FC Barcelona, når de gæster Vicente Calderon i søndagens sene LaLiga-opgør.

Atletico Madrid har haft en lidt svingende sæson, og Madrid-klubben ligger således nummer fem inden aftenens kamp, mens gæsterne fra FC Barcelona topper tabellen med en kamp i hånden.

Derfor tror og håber Antoine Griezmann på hjemmeholdets tilskuere og den specielle atmosfære, de ellevilde spaniere har for vane at danne.

– Forhåbentligt oplever vi en fantastisk atmosfære på en aften, hvor vi kan gøre vores tilskuere glade, siger Griezmann til klubbens hjemmeside og fortsætter:

– At være organiseret er nøglen til sejr. Vi er nødt til at holde sammen og spille med høj intensitet som i de seneste kampe. Men vi skal også huske på at nyde kampen.

Kampen fløjtes i gang klokken 21:00, hvor Antoine Griezmann danner angrebsduo med Joao Felix.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P