Newcastle skuffede fælt i FA Cuppen, da man tabte til Sheffield Wednesday fra den tredjebedste række.

Josh Windass sendte sensationelt Newcastle ud af FA Cuppen med to scoringer. Sheffield Wednesday fra League One er videre.

Newcastle slikkede sig formentlig om munden, da de blev trukket op af bowlen sammen med Sheffield Wednesday, der befinder sig i den tredjebedste engelske række, League One.

Men de ellers formstærke sort- og hvidstribede blev bæst omkuld af Sheffields Josh Windass, der med to scoringer sendte Newcastle ud af den prestigefyldte cup.

Første halvleg var mildest talt fattig på begivenhederne, men efter pausen fik Windass luft under vingerne.

På under et kvarter fløj den 28-årige midtbanespiller ind på scoringstavlen to gange. Få minutter senere var Windass centimeter fra et hattrick, da overliggeren reddede Newcastle fra total ydmygelse.

I stedet fik Newcastle fat i kampen, hvor Bruno Guimaraes reducerede til 2-1. Herfra var Windass og holdkammeraterne blæst tilbage i eget felt for at forsvare føringen og det sensationelle resultat.