2 min læsningRonaldo skubber konkurrent helt ud: Al-Nassr ophæver med VM-angriber

Cristiano Ronaldos ankomst i saudiarabiske Al-Nassr kommer nu til at koste for camerounske Vincent Aboubakar, der slet og ret har fået sin kontrakt ophævet.

2 min læsning
Cristiano Ronaldos ankomst i saudiarabiske Al-Nassr skubber den angrebskonkurrenten Vincent Aboubakar ud af klubben.
Foto: Fayez Nureldine/AFP/Ritzau Scanpix

Han havde egentlig kontrakt til sommeren 2024, men den er nu revet itu.

Den camerounske landsholdsanfører, Vincent Aboubakar, får ikke lov at spille sammen med Cristiano Ronaldo i saudiarabiske Al-Nassr.

Klubben havde med Ronaldos ankomst ni udenlandske spillere i sin trup, og da klubber i Saudi Arabien kun må have otte udenlandske spillere, har de været nødt til at skære én spiller fra.

Her er valget altså faldet på den 30-årige Aboubakar, der ellers viste sig flot frem ved VM, hvor han scorede to mål, og blandt andet blev matchvinder i Camerouns 1-0-sejr over Brasilien.

Vincent Aboubakar gjorde sig bemærket under VM, da han scorede sejrsmålet i Camerouns sejr over Brasilien, men efterfølgende fik han sit andet gule kort, da han smed sin trøje. Foto: Dylan Martinez/Reuters/Ritzau Scanpix

En unavngiven talsmand bekræfter overfor nyhedsbureauet AFP, at klubben har ophævet Vincent Aboubakars kontrakt, men han slår samtidig fast, at klubben har betalt camerouneren de penge, som de var kontraktligt forpligtet til at betale ham.

Historien bliver ikke mindre opsigtsvækkende af, at der angiveligt er interesse for Vincent Aboubakar fra Premier League – nærmere bestemt fra Manchester United.

Medie: Ronaldo kan få følgeskab af tysk stjerne

De Røde Djævle er på jagt efter en angriber, da de tidligere på sæsonen ophævede med – nå ja – Cristiano Ronaldo. Dermed kan de to angribere altså ende med at bytte klubber.

Ifølge rygterne er Manchester United dog kun interesseret i at tilknytte den camerounske landsholdangriber indtil sommer.

Foruden Cristiano Roanldo har Al-Nassr følgende udenlandske spillere:

David Ospina (Colombia)
Alvaro Gonzales (Spanien)
Ghislain Konan (Elfenbenskysten)
Luiz Gustavo (Brasilien)
Talisca (Brasilien)
Pity Martinez (Argentina)
Jaloliddin Masharipov (Uzbekistan)

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer